Ochrana osobních údajů

 

Vážení klienti,

níže naleznete více informací o GDPR a zpracování vašich osobních údajů.

Naše společnost M-ocean, s.r.o., má sídlo na adrese Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, PSČ: 101 00. Jsme registrovanou firmou se záznamem u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 100483. Rádi bychom vás informovali o tom, jak pečlivě a zodpovědně zpracováváme vaše osobní údaje v souladu s nařízením (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Konkrétně zpracováváme následující osobní údaje: jméno, e-mailovou adresu a telefon. Tyto údaje používáme za účelem vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo pro odpověď na vaše dotazy. Naše zpracování osobních údajů je v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) Nařízení a bude probíhat po dobu jednání o zakázce mezi vámi a námi.

Zpracování těchto osobních údajů provádí naše společnost M-ocean s.r.o., která je správcem osobních údajů.

Chceme vás také informovat o vašich právech podle zákona o ochraně osobních údajů:

  • Máte právo požadovat informace o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
  • Máte právo požádat o vysvětlení ohledně zpracování vašich osobních údajů.
  • Máte právo na přístup k těmto údajům a můžete nás požádat o aktualizaci nebo opravu.
  • Máte právo požadovat vymazání vašich osobních údajů. Je však důležité mít na paměti, že takové vymazání může vést k ukončení jednání o smlouvě.
  • V případě jakýchkoli pochybností o našem dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete kdykoli obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Při registraci k odběru našeho newsletteru souhlasíte s tím, že budeme zasílat newsletter, který vás bude informovat a inspirovat v oblasti udržitelných eventů. Vaši e-mailovou adresu budeme používat pouze pro zasílání těchto newsletterů. Pokud se rozhodnete svůj souhlas odvolat, najdete odkaz k odhlášení v každém newsletteru.

Děkujeme za vaši důvěru.

S pozdravem,
Martina Kafková
M-ocean, s.r.o.

KONTAKT

M-OCEAN AGENCY

Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, Czechia

7 + 3 =

Informace o ochraně osobních údajů

Eventová agentura M-ocean, s.r.o. se sídlem Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, PSČ 101 00, IČ: 27960404, DIČ: 27960404,
zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, složce C 129566