UDRŽITELNÉ EVENTY

Věříme, že skvělé eventy mohou být zároveň udržitelné – a to bez kompromisu. Naše agentura se specializuje na tvorbu zodpovědných eventů, které kombinují kreativitu s respektem k životnímu prostředí. Od používání recyklovatelných materiálů až po minimalizaci odpadu – postaráme se o to, aby vaše akce nejen ohromila, ale také zanechala pozitivní dojem jak na vašich hostech, tak i na našem světě.

Mimo implementaci principu udržitelnosti do koncepce našich eventů jsme vytvořili i vlastní koncept udržitelneho eventu pod názvem Team Spirit aneb team building trochu jinak. Team Spirit je zábavná, zážitková akce, která vaše zaměstnance nenásilně inspiruje k udržitelnosti. Základem je upcyklace, tedy kreativní využití materiálů obnovitelných nebo těch, které by jinak skončily jako odpad. Program je navržený tak, aby účastníky nejen edukoval, ale zároveň jim pomohl rozvíjet efektivní týmovou spolupráci i další schopnosti, které využijí v pracovním i osobním životě.

KONTAKT

M-OCEAN AGENCY

Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, Czechia

4 + 6 =

Informace o ochraně osobních údajů

Eventová agentura M-ocean, s.r.o. se sídlem Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, PSČ 101 00, IČ: 27960404, DIČ: 27960404,
zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, složce C 129566