O NÁS

M-Ocean je místo, kde se kreativita setkává s udržitelností a zkušenostmi, které tvoří nezapomenutelné eventy. Jsme inovativní eventová agentura, která se specializuje na vytváření jedinečných a pritom zodpovědných akcí, které překonávají očekávání a posouvají hranice možností.

Kreativita
bez hranic

Naše týmy neustále hledají nové a originální přístupy, jak přetvořit vaše hodnoty a vize do eventu, který ohromí a zaujme. Každý projekt vnímáme jako příležitost posouvat hranice možností a přinášet inovativní řešení, která zajistí, že vaše akce bude výjimečná a zapamatovatelná.

Udržitelnost
jako základní pilíř

Věříme, že skvělé akce mohou být zároveň zodpovědné. Zaměřujeme se na vytváření eventů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Používáme recyklovatelné a šetrné materiály, podporujeme zero-waste iniciativy a optimalizujeme procesy tak, aby minimalizovaly ekologický otisk. S námi můžete mít jistotu, že vaše akce bude nejen úspěšná, ale také odpovědná.

Zkušenosti,
které přinášejí úspěch

S dlouholetými zkušenostmi v oblasti event managementu zvládáme i ty nejnáročnější projekty s profesionálním přístupem a precizností. Naše osvědčené postupy a odborné znalosti jsou zárukou, že každá akce probíhá hladce a dosahuje požadovaných cílů.
Objevte, jak může spojení kreativity, udržitelnosti a zkušeností přinést vašim eventům nový rozměr. Těšíme se na to, co spolu dokážeme!

MARTINA KAFKOVÁ
Head of M-OCEAN

Je kreativec, eventový stratég, vizionářka a zároveň zakladatelka agentury M-Ocean. Eventy pro své klienty připravuje již přes 20 let, a to v rámci kulturních i komerčních akcí. Poslední roky se věnuje především eventům zodpovědným. Tedy těm, které obsahem nebo formou akcentují udržitelnost, ohleduplnost k životnímu prostředí a kvalitní mezilidské vztahy. Mezi ně patří večírky, konference či teamspirity. Zároveň je Martina průkopnicí spolupráce mezi ziskovým a neziskovým sektorem. Podílí se také na osvětě v oblasti udržitelnosti, ať už jako členka asociací, tvůrkyně vlastního podcastu, moderátorka nebo jako hostující řečník.

KONTAKT

M-OCEAN AGENCY

Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, Czechia

3 + 13 =

Informace o ochraně osobních údajů

Eventová agentura M-ocean, s.r.o. se sídlem Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, PSČ 101 00, IČ: 27960404, DIČ: 27960404,
zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, složce C 129566

Eventová agentura M-ocean, s.r.o. se sídlem Nad Vršovskou horou 88/4, Praha 10, PSČ 101 00, IČ: 27960404, DIČ: 27960404,
zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, složce C 129566